Αστέρας ήταν ο Πλατανιάς (2-0)

Νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πλατανιάς επί του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γουνδουλάκης (20’) και Ανγκούλο (79’).

Καλύτερος ήταν ο Πλατανιάς που από το 20ο λεπτό μπήκε σε θέση οδηγού στο σκορ με το εντυπωσιακό γκολ του Γουνδουλάκη (φαλτσαριστό σουτ πάνω στην κίνηση, από το ύψος της περιοχής 1-0).

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το 1-0 χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και μάλιστα είχαν καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε προσπάθειες του Μπανανά (45’), Ράμος (54’), με τον Μπαντή να αντιδρά σωστά και να αποκρούσει. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 60’, όμως στο 79’ ο Πλατανιάς σφράγισε τη νίκη με τον Ανγκούλο που πέτυχε το 2-0.

Κίτρινες: Ράμος, Φ. Στανισάβλεβιτς – Σανκαρέ, Παντελιάδης

Διαιτητής: Τζήλος

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (84΄ Μενδρινός), Μουνάφο (69΄ Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (76΄ Ανγκούλο)

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (81΄ Φερνάντες), Κουρμπέλης (66΄ Δημούτσος), Μπερτόλιο, Μούκαμ, Μάσα (76΄ Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος