Ασταμάτητος ο Λιούις Χάμιλτον στις δοκιμές του Βρετανικού Γκραν Πρι

Ασταμάτητος ήταν για ακόμη μια φορά ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Πέντε λεπτά πριν το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, ο Βρετανός πιλότος είδε τους αγωνοδίκες του Βρετανικού Grand Prix να του ακυρώνουν τον ταχύτερο χρόνο που είχε μόλις πετύχει, επειδή υπερέβη τα όρια της πίστας. Το γεγονός αυτό όμως δεν τον πτόησε, ξαναβγήκε στην πίστα και λίγο αργότερα, πέτυχε ακόμη πιο γρήγορο χρόνο από αυτόν που του ακυρώθηκε, κατακτώντας έτσι την 6η pole position της χρονιάς και 55η της καριέρας του.

Το καλύτερο που μπόρεσε να καταφέρει ο συναθλητής του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν να τον πλησιάσει στα 3 δέκατα του δευτερολέπτου, τερματίοντας στη δεύτερη θέση.

Ασταμάτητος ο Λιούις Χάμιλτον στις δοκιμές του Βρετανικού Γκραν ΠριΤρίτος, ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον Χάμιλτον, ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, μπροστά από τον συναθλητή του στην ίδια ομάδα, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Φερστάπεν ήταν για πρώτη φορά ταχύτερός του στις δοκιμές.

Οι Ferrari των Κίμι Ράικονεν και Σεμπάστιαν Φέτελ κλείδωσαν την τρίτη σειρά της εκκίνησης, με τον Φέτελ να δέχεται ποινή πέντε θέσεων και να ξεκινά 11ος, λόγω μη προγραμματισμένης αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων.

Έβδομος ήταν ο Βάλτερι Μπότας με Williams και όγδοος ο Κάρλος Σάινθ με Toro Rosso. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν η Force India του Nico Hulkenberg και η McLaren του Φερνάντο Αλόνσο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος