Την Τετάρτη θα συζητηθεί η έφεση του Ολυμπιακού για τον αγώνα στη Βέροια

Αύριο το απόγευμα (11/11/2015, 16:30) θα κριθεί από την Επιτροπή Εφέσεων η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία που της επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή αποκλεισμού (κεκλεισμένων των θυρών) της έδρας του για μια αγωνιστική και πρόστιμο 43.000 ευρώ για τα καπνογόνα που πέταξαν οι οπαδοί του στο γήπεδο της Ημαθίας.
Επιπλέον θα εξεταστούν και οι εφέσεις που έχουν καταθέσει για τις δικές τους περιπτώσεις, η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Καλλιθέα, καθώς οι «βυσσινί» έχουν δεχθεί τιμωρία της έδρας τους για δύο αγωνιστικές και οι υπόλοιποι σύλλογοι για μία.
Επίσης, έφεση έχει ασκήσει η Ζάκυνθος για το πρόστιμο των 8.500 ευρώ που της επιβλήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και η Νίκη Βόλου για την απώλεια του αγώνα της με τον Πιερικό και την αφαίρεση δύο βαθμών από την τρέχουσα διοργάνωση και άλλων τόσων από την επόμενη.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Χάλκης στις 11 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει με 2-1, αλλά έχασε τον αγώνα στα «χαρτιά», αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε την ένσταση του Πιερικού, που είχε υποστηρίξει ότι το γήπεδο δεν διέθετε άδεια τέλεσης αγώνων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος