Μπάγεβιτς: “Ξένος θα είναι ο νέος προπονητής” – Το “αντίο” Δέλλα στους παίκτες

Σε ξένο προπονητή προσανατολίζεται η ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα, όπως αποκάλυψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ σε δηλώσεις του σήμερα στα Σπάτα είπε μεταξύ άλλων: “Ο προπονητής θα είναι ξένος. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός. Που γνωρίζει και την ΑΕΚ και τον πιστεύουμε όλοι. Πρέπει να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πότε θα το καταφέρουμε, θα δούμε». Ωστόσο, δεν έδωσε διευκρινίσεις τι εννοούσε με τη φράση «που γνωρίζει την ΑΕΚ».

Ο Μπάγεβιτς ίσως απλώς μιλούσε για προπονητή που έχει επίγνωση των δεδομένων και των ιδιαιτεροτήτων τόσο της ομάδας όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από χθες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι η ΑΕΚ έχει επικεντρώσει στον Μανόλο Χιμένεθ που πρόσφατα είχε καθίσει και πάλι στον πάγκο της “Ενωσης” (7/10/2010 έως 5/10/2011) διαδεχόμενος μάλιστα τον νυν τεχνικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αποχαιρετώντας τον Τραϊανό Δέλλα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: «Ο Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μπροστά για να δούμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και είναι η θέση της. Ο Στέλιος (σ.σ. Μανωλάς) θα φανεί με τον καιρό πόσο θα βοηθήσει και θα κάνει τη δουλειά του σωστά. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες διαφωνίες με τον Δέλλα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον πρέπει να έχεις διαφωνίες. Όμως η συνεργασία μας ήταν καλή».

Το “αντίο” του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα διεξήχθη σήμερα στα Σπάτα. Ο 39χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες της Ενωσης, ενώ ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στα Σπάτα σήμερα το πρωί βρέθηκαν τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και ο Στέλιος Μανωλάς. Ο «ζωντανός θρύλος» της ΑΕΚ αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία της πρώτης ομάδας, αφήνοντας για λίγο την Κ20 του συλλόγου.

Ο Μανωλάς θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19:30) με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ολοι, πλην του Τζεμπούρ, είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος γυμνάστηκε σήμερα χωρίς πρόβλημα. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (19:00).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος