Μπαρτσελόνα-Σεβίλη στον τελικό του Σούπερ Καπ

Ισπανική υπόθεση θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ όπου η κάτοχος του Champions League Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Europa League Σεβίλη.

Στη Τιφλίδα στρέφονται τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων όπου το βράδυ της Τρίτης (21:45) θα ξεκινήσει ο τελικός. Οι Καταλανοί θέλουν να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους το 40ο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και να πάρουν τον πέμπτο τίτλο τους μέσα στο 2015, ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας θα προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο τρόπαιο της διοργάνωσης, μετά την ήττα της το περασμένο καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν την Μπαρτσελόνα ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως και η Σεβίλη παρά την αποχώρηση του Μπάκα δεν αποδυναμώθηκε.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, το 2006 στο Λουί Ντε στο Μονακό, όπου η Σεβίλη είχε κερδίσει άνετα με 3-0.

Διαιτητής ορίστηκε ο 36χρονος Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Αλβες, Μασεράνο, Πικέ, Μάθιου, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Λουίς Σουάρεθ, Μέσι, Πέδρο.

Σεβίλλη (Ουνάι Εμερι): Σέρτζιο Ρίκο, Κόκε, Ραμί, Κολοντζέιτσακ, Τρεμουλινάς, Κρον-Ντεχλί, Κριστόβιακ, Βιτόλο, Ιμπόρα, Κονοπλιάνκα, Γκαμέιρο.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, UEFA

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος