Η επιστροφή του «ασώτου υιού» Γκασόλ στο Μέμφις

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παραχώρησαν μέσω ανταλλαγής τον Μαρκ Γκασόλ στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη ο Ισπανός σέντερ, στους Μέμφις Γκρίζλις.

Το «σίριαλ» Γκασόλ-Λέικερς και επίσημα τελείωσε, καθώς και οι δύο πλευρές έψαχναν λύση για το τέλος της συνεργασίας τους και αυτή βρέθηκε ιδανικά για τον 36χρονο ψηλό.

Οι «Λιμνάνθρωποι» μετά την επιστροφή του Ντουάιτ Χάουαρντ και την προσθήκη του Ντεάντρε Τζόρνταν, ήταν σίγουρο πως θα ήθελαν να «ξεφορτωθούν» τον Ισπανό σέντερ. Έτσι και έγινε.

Η ομάδα από το Λος Άντζελες εκτός από τον Γκασόλ παραχώρησε στην ανταλλαγή και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου του 2024, όπως και μετρητά, αποκτώντας από την άλλη τα δικαιώματα του Γουάνγκ Ζελίν.

Ωστόσο, η μετακίνηση του Γκασόλ στο Μέμφις δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα παραμείνει ο Ισπανός εκεί. Συγκεκριμένα, οι Γκρίζλις του έχουν δώσει το «ελεύθερο» να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ίσως να είναι και στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος