Ο Ανδρέας Ζαγκλής θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΟΚ τη Δευτέρα (27/12)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε το γεγονός πως τη Δευτέρα (27/12), ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας και μάλιστα εκεί θα βρίσκεται και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 27/12 στις 12 το μεσημέρι, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής. Τη συνάντηση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου.

Η διοίκηση της ΕΟΚ έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή της για διαρκή και ειλικρινή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλητισμού συνολικά και του μπάσκετ ειδικότερα, εντός κι εκτός συνόρων.

Η επίσκεψη του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου στην έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Ελβετία ήταν μία από τις πρώτες στη θητεία της διοίκησης ενώ και η επαφή με την Πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού στη χώρα είναι διαρκής και σε πνεύμα κατανόησης».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος