Μποροβήλος: “Ο Αστέρας δεν φοβάται κανέναν”

Με αφορμή την κλήρωση των ομίλων του Europa League ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι να εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται κάθε χρόνο.

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Μποροβήλος:

«Εδώ δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Ο Αστέρας τους σέβεται όλους, αλλά δεν φοβάται, ανεξάρτητα από το όνομα. Θα έχουμε ως παρακαταθήκη από την περσινή περίοδο, εκεί που μπουσουλήσαμε και θέλουμε φέτος να κάνουμε ακόμα ένα βήμα. Αυτός είναι ο στόχος του Αστέρα, κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι. Πέρυσι μαζέψαμε εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, διοικητικά, στην οργάνωση των αγώνων. Νοιώθουμε πιο σοφοί, ώστε να ανταποκριθούμε και να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον κ. Βεργέτη θα ήθελα να πω, να συνεχίσει να δουλεύει όπως μέχρι τώρα. Ο Αστέρας είναι κυρίως δικό του έργο. Τον ευχαριστούμε», είπε ο κ. Μποροβήλος, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης τόνισε:
«Ο όμιλος αποτελείται από ένα μεγαθήριο, τη Σάλκε, που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη της Γερμανίας. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε αλλαγή προπονητή και αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Η Σπάρτα Πράγας είναι μια ομάδα που είναι συνεπής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για το φετινό παιχνίδι μας με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν φιλικό. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος