Bundesliga: Νίκες για Αϊντραχτ, Ουνιόν – 5ο σερί ματς χωρίς τρίποντο η Γκλάντμπαχ

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ των 10 παικτών από το 70΄ (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη η Κλος), έκανε την έκπληξη από το σημερινό κυρίως μενού της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga, ενώ η Γκλάντμπαχ κρατούσε ένα «χρυσό»… «τρίποντο» μετά από έναν «εφιαλτικό» μήνα και το 4-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ στις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο, «τιμωρήθηκε» στις καθυστερήσεις!

Για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία μπήκε η Αρμίνια μετά το σημερινό 2-0 στην έδρα της Λειψίας, η οποία προερχόταν από μία ισοπαλία και μία νίκη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» επί της ουσίας το δεύτερο σερί «τρίποντο» ενώ αγωνίζονταν με 10 παίκτες! Ο Κλος στο 70΄, δώδεκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (58΄) πήρε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια και πέντε λεπτά μετά ο Οκουγκάβα «έγραψε» το 2-0.

Μετά από 17 γκολ σε 4 αγωνιστικές και 4 σερί ήττες, η Γκλάντμπαχ έδειξε αποφασισμένη ν΄ αντιδράσει στην έδρα της Χοφενχάιμ, ομάδας που στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετρούσε 4 νίκες και μία ισοπαλία. Τελικά, όμως, ο Νιγηριανός Ακπογκούμα, που πέρασε αλλαγή στο 87΄ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το 1-1, αφήνοντας την Μπορούσια χωρίς νίκη για 5η σερί αγωνιστική και μέσα στο τιμ των ομάδων που μάχονται για ν’ απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Η Ουνιόν Βερολίνου επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές (1-0 εκτός την Μπόχουμ), ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε για τρίτο σερί ματς, αυτή την φορά με το 1-0 επί της Μάιντς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 1-0 (35΄ Λίντστρομ)

Χοφενχάιμ-Γκλάντμπαχ 1-1 (90΄+1 Ακπογκούμα – 35΄ Εμπολό)

Μπόχουμ-Ουνιόν Βερολίνου 0-1 (16΄ Κρούζε)

Γκρόιτερ Φιρτ-Άουγκσμπουργκ 0-0

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος