Δέλλας : “Αναλαμβάνω την ευθύνη” – Δεν προπονήθηκε ο Σιμόες που υπέστη κάκωση

Δύσκολη ήταν η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ μετά την κακή εμφάνιση κυρίως και όχι τόσο την ήττα από τον πολύ καλό ΠΑΟΚ με τον προπονητή της ομάδας να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον τρόπο που αγωνίστηκε η “Ενωση”.

Μεταξύ άλλων είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες του: «Είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σ’ όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες».

Χωρίς Σιμόες η προπόνηση

Χωρίς τον Αντρέ Σιμόες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο 25χρονος Πορτογάλος έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατο, κρίθηκε σκόπιμο να μην ταλαιπωρηθεί και θα δοκιμάσει αύριο να ανεβάσει ρυθμούς. Είναι θετικό ότι το ματς με τη Βέροια διεξάγεται τη Δευτέρα, καθώς η μία ημέρα επιπλέον ξεκούρασης ίσως αποδειχθεί καθοριστική τόσο για τον Σιμόες, όσο και για την ομάδα.

Εκτός από τον Σιμόες, στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν νέα προβλήματα ενόψει του ματς στη Βέροια για την 5η αγωνιστική. Απουσίασαν σήμερα από το ομαδικό πρόγραμμα οι Τζιμπούρ και Μπακάκης που γυμνάστηκαν ατομικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος