Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Μαρκαριάν η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έκανε τελικά δεκτή την παραίτηση του Σέρτζιο Μαρκαριάν από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, δείχνοντας έμπρακτα ότι περιβάλει με εμπιστοσύνη και στηρίζει τον Ουρουγουανό εκλέκτορα.

Η παραίτηση Μαρκαριάν ήρθε μόλις μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, στις αρχές Ιουλίου. Μια συνάντηση που είχε διαρκέσει δύο ώρες και στην οποία είχε γίνει ενδελεχής συζήτηση της κατάστασης, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και τον οριστικό αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την τελική φάση του Euro 2016.

Σε εκείνο το ραντεβού οι δύο άνδρες είχαν κάνει αποτίμηση της συνεργασίας τους, είχαν ανταλλάξει απόψεις για τον σχεδιασμό σε όλες τις Εθνικές ομάδες με βάση τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν και είχαν συμφωνήσει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις, καθώς στη σχετική ανακοίνωση αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι «στο εφετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει περιθώριο διακοπών».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Μαρκαριάν υποχρεώθηκε να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της ΕΠΟ επειδή υπήρχε πίεση, όχι τόσο προς αυτόν όσο κυρίως σε άμεσους συνεργάτες του και άτομα τα οποία είχαν σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή του, ενώ υποστήριξαν την πρόσληψή του.

Ως εκ τούτου και για να “αποσυμπιεστεί” η κατάσταση αποφάσισε να πράξει όπως έπραξε, όμως η μη αποδοχή της παραίτησής του και η άμεση στήριξη που έλαβε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας δεικνύουν ότι η ΕΠΟ θεωρεί πως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις όποιες εξελίξεις προκύψουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος