Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Περβολαράκης, αποκλείστηκε η Εθνική

Τη δεύτερη ήττα της από την Αργεντινή γνώρισε η Ελλάδα στο ATP Cup σήμερα, καθώς αρχικά ο Μιχάλης Περβολαράκης είχε ηττηθεί νωρίτερα από τον Φεντερίκο Ντελμπόνις με 2-0 σετ και πριν από λίγο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Εθνική αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά, ενώ απομένει ένα παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μέσα σε 93 λεπτά αγώνα, ο Αργεντινός Φεντερίκο ΝτελμπόνιςΝο 44 στην παγκόσμια κατάταξη, αποδείχθηκε πολύ δυνατός για τον Μιχάλη Περβολαράκη και επικράτησε με 2-0 σετ (7-6(5), 6-1). Έτσι, η Αργεντινή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για σήμερα κόντρα στην Ελλάδα.

Λίγο αργότερα, οι Νοτιοαμερικάνοι, διπλασίασαν τις νίκες τους με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να επικρατεί του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ (6(5)-7, 6-3, 6-3) στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Μετά τα αποτελέσματα αυτά, Πολωνία και Αργεντινή μετρούν από δύο νίκες στο γκρουπ, ενώ Ελλάδα και Γεωργία έχουν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος