Eκτός League Cup Άρσεναλ και Τσέλσι

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από την φάση των “32” του Λιγκ Καπ, καθώς έμειναν εκτός διοργάνωσης η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ και η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ συνετρίβη με 3-0 (!) από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο υπέκυψε στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (1-1, καν. αγώνας και παράταση).

Μουρίνιο: “Οι παίκτες είναι μαζί μου”

Εκτός από τα νεύρα τους οι παίκτες της Τσέλσι είχαν να αντιμετωπίσουν και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Στόουκ, Μπούτλαντ, που σταμάτησε προσπάθειες του Κόστα, Αζάρ και Οσκαρ. Και φυσικά απόκρουσε το τελευταίο στη διαδικασία των πέναλτι, που εκτέλεσε ο Βέλγος Αζάρ, δίνοντας την πρόκριση στην Στόουκ.
Ο Γουόλτερς (51) άνοιξε το σκορ για την Στόουκ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Ρεμί , που αντικατέστησε τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός χτύπησε στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μένοντας πίσω στο σκορ με 1-0, απέναντι σε ένα έμπειρο αντίπαλο, η ομάδα έκανε τα πάντα. Και εγώ προσπάθησα να βοηθήσω πολύ. «Τι έκαναν οι παίκτες απόψε είναι να αντιμετωπίσουν τους ανθρώπους που γράφουν και λένε, «είσαι ηλίθιος»; Νομίζουν ότι οι παίκτες δεν δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι; Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Για μένα ήταν μια φανταστική κατάσταση, αν οι παίκτες είναι εναντίον μου, θα μπορούσα να πω, ότι δεν έχουμε αποτελέσματα, γιατί οι παίκτες είναι εναντίον μου, όμως δεν μπορώ να το πω γιατί οι παίκτες είναι μαζί μου. » είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας στους δημοσιογράφους.
«Προσπαθούμε, προσπαθούμε, προσπαθούμε. Όταν σημειώσαμε το γκολ, δεν κάναμε κάτι περισσότερο από αυτό που αξίζαμε. Πριν από λίγους μήνες κέρδισα μερικά παιχνίδια και ήμουν πρωταθλητής. Οι άνθρωποι έλεγαν τότε ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από τα αποτελέσματα. Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι μια αντίφαση».

Αναλυτικά στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν για τη φάση των “32” στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Έβερτον-Νόριτς 4-3 στα πέναλτι (καν. διάρκεια, παράταση 1-1)
Χαλ-Λέστερ 5-4 στα πέναλτι (καν. διάρκεια 0-0, παράταση 1-1)
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-‘Αρσεναλ 3-0
Στόουκ-Τσέλσι 5-4 στα πέναλτι (καν. διάρκεια, παράταση 1-1)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος