Ενρίκε: «Περιμένω να παίξει με πολλούς παίκτες στην άμυνα η Ελλάδα»

Για το αγωνιστικό στυλ της Ελλάδας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας με αφορμή την ανακοίνωση του ρόστερ του για τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

Για τους αγώνες με Ελλάδα και Σουηδία: «Είναι βασικό και ουσιαστικό να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε μια ομάδα που θα αμύνεται με πολλούς παίκτες. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε τον πραγματικό τελικό εναντίον της Σουηδίας στη Σεβίλη στο “Καρτούχα”. Αν και ήμασταν απείρως ανώτεροι, μείναμε στην ισοπαλία (0-0 με Σουηδία). Ελπίζω οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν σε δύσκολες στιγμές. Τα παιχνίδια με την Ελλάδα και τη Σουηδία μού δημιουργούν περισσότερη πίεση από το Nations League».

Για τις επιλογές του στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Είναι η θέση που με προβλημάτισε περισσότερο. Θα μπορούσε να ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια, χωρίς καμία αμφιβολία. Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή είναι η στιγμή που ήμουν πιο άδικος με έναν παίκτη, λόγω αυτού που έκανε σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια, του άξιζε να είναι εδώ. Αλλά μικρές λεπτομέρειες με κάνουν να πιστεύω ότι τόσο ο Χοσέ (Γκαγιά) όσο και ο Ζόρντι (Άλμπα) θα μας βοηθήσουν πολύ στο αυτά τα δύο παιχνίδια»

Για την επιστροφή του Άνσου Φατί: «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, είναι ένας παίκτης που έλειψε πολλούς μήνες από το γήπεδο. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε ξανά με οποιονδήποτε παίκτη, αλλά προφανώς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποδεχτούν ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος της επαγγελματικής καριέρας όλων τους και όμως θα φροντίσουμε όλους τους παίκτες, ειδικά τον Ανσού Φάτι» είπε, ενώ τόνισε σχετικά με την ανανέωσή του ότι «δεν με ενδιαφέρει το μέλλον, με ενδιαφέρει το παρόν».

Για την έλευση του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Ήμουν στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ (Χιχόν), της Ρεάλ Μαδρίτης. Ως προπονητής έχω βρεθεί και σε πολλά άλλα αποδυτήρια. Αλλά σε αυτά συγκεκριμένα (σ.σ: της Μπαρτσελόνα), ο Τσάβι ήταν πολύ περισσότερο από μένα. Νομίζω ότι σχεδόν θα μου δώσει συμβουλές. Ελπίζω να πάει πολύ καλά και να πετύχει πολλά πράγματα με έναν σύλλογο τόσο μεγάλο όσο η Μπαρτσελόνα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος