Έρχεται στην Ελλάδα ο Πογιέτ για την ΑΕΚ

Νέος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι εκτός απροόπτου ο Γκουστάβο Πογιέτ που έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση της “Ενωσης” καθώς τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport24.gr, είπε ότι έχει ήδη συμφωνήσει και αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω πάρα πολύ να δουλέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και με τους τόσο απίθανους φιλάθλους. Τώρα θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω τίτλους. Γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου. Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω σε αυτό το σύλλογο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Οι παράγοντες που με οδήγησαν να πάρω αυτήν την απόφαση είναι οι άνθρωποι του συλλόγου, η δυναμική του κλαμπ, οι στόχοι και ο κόσμος της ομάδας».

Ποιός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ο Πογιέτ γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1968 και είχε σπουδαία καριέρα ως παίκτης και με την εθνική Ουρουγουάης αλλά και από τους συλλόγους που αγωνίσθηκε.
Αγωνιζόταν στο κέντρο και πέρασε από τη γαλλική Γκρενόμπλ, την Ρίβερ Πλέϊτ, την Σαραγόσα, την Τσέλσι και έκλεισε την καριέρα του στην Τότεναμ το 2004.
Με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης είχε 26 συμμετοχές και τρία γκολ και ήταν μέλος της τη χρονιά που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα (1995).

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στην Λιντς Γιουνάϊτεντ και άρχισε επίσημα στην Μπράϊτον το 2009 έως το 2013.
Μετά πήγε στη Σάντερλαντ που έκατσε στον πάγκο της μέχρι το 2015.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος