Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-0

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και ενώ πλησιάζουν οι ημέρες για τα ματς με την Καμπάλα για τα πλέι-οφ του Europa League ο Παναθηναϊκός έδειξε αδυναμίες. Οι «πράσινοι» έχασαν στο «Ανοέτα» από την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-0 με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να αδικεί την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Η Σοσιεδάδ πέτυχε και τα τρία τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο (82’-88’), όμως στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς οι «πράσινοι» ικανοποίησαν κυρίως μεσοαμυντικά. Ωστόσο μετά το πρώτο γκολ ήρθε η κατάρρευση που θύμισε… Μπριζ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά και στο πρώτο τέταρτο προσπάθησε να πιέσει τους Βάσκους που είχαν τη πρώτη καλή στιγμή με τον Μόιες στο 12’ αλλά η κεφαλιά έφυγε έξω. Στο 20’ ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού για να απειλήσει με τον Μπεργκ να αστοχεί απέναντι στον Ρούγι. Δέκα λεπτά αργότερα (30’) ο Μάρκελ σούταρε με δύναμη ο Στιλ απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το «μηδέν».

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει και να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος με τον Καρέλη να αστοχεί από κοντά και στο 53’ ο Πέτριτς από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ. Οι «πράσινοι» εμφάνισαν αδυναμίες στα μετόπισθεν, όταν η Σοσιεδάδ πίεσε, ενώ κατέρρευσαν μετά το πρώτο γκολ. Στο 81’ ο Μπρούμα με πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 87’ ο Κανάλες με φάουλ έκανε το 2-0 και στο επόμενο λεπτό (88’) από λάθος συνεννόηση του Ταυλαρίδη με τον Γιαννακόπουλο, ο Αγκιρέτσε διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κίτρινες: Ζόνατας

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Μόιες): Ρούγι, Μπεργκάρα (66΄ Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (66΄ Κανάλες), Κάστρο, Ζόνατας (46΄ Αγκιρέτσε), Ντ. Ρέγες, Ντε Λα Μπέγια, Αριτς, Κοντσία (66΄ Έκτορ).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ (76΄ Γιαννακόπουλος), Χουχούμης (46΄ Σάντσεθ), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62΄ Δώνης), Βέμερ (46΄ Μαρινάκης), Πράνιτς (46΄ Νάνο), Ζέκα (76΄ Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (46΄ Λουντ), Νίνης (46΄ Κλωναρίδης), Καλτσάς (46΄ Πέτριτς), Μπεργκ (46΄ Καρέλης).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: INTIMEsports (ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος