Φιλική νίκη της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ με 2-1

Στη πρόβα τζενεράλε ενόψει Μπρόντμπι που επιχείρησε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό απέναντι στη Βέροια έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά. Η «βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε με 2-1 χάρη στα τέρματα των  Ναζλίδη (23’) και Μεραμπασβίλι (90’), ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει στο 73’ με τον Ζάιρο.

Ο Βραζιλιάνος στο ντεμπούτο του άφησε θετικές εντυπώσεις, όπως και ο Μαλεζάς. Αντίθετα ο Ροντρίγκεζ έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμη για να βρει τα πατήματα του. Ο Τούντορ επέλεξε να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο με την πρώτη να παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα, ενώ καλύτερα πήγε η δεύτερη στο ανασταλτικό κομμάτι. Στα χαρακτηριστικά του αγώνα πριν το δεύτερο τέρμα της Βέροιας, ο Τούντορ έδιωξε από το γήπεδο τον νεαρό Μυστακίδη καθώς εκνευρίστηκε επειδή τελείωσε μία φάση μόνος του ενώ θα μπορούσε να πασάρει σε συμπαίχτη του. Στη κόντρα η Βέροια βρήκε κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ και πέτυχε το 2-1 με τον Μεραμπασβίλι (90’). Η «βασίλισσα» πέτυχε και το πρώτο γκολ από λάθος του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Όλσεν που έχασε τη φάση και ο Ναζλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (23’). Στο 73’ από μακρινή μπαλιά του Σαββίδη, ο Ζάιρο στόπαρε, πλάσαρε στην έξοδο τον Καντιμοίρη και έκανε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι για τα πλέι-οφ του Europa League, ενώ η Βέροια έδειξε θετικά δείγματα για το ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκα.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (71’ Νάστος), Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (46’ Τσουμάνης), Βεργώνης (46’ Παυλίδης), Μπαλάφας, Γιουσούφ, Μαγέφσκι (58’ Τάτος), Αμπντούν (71’ Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκεζ, Κουλούρης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (VILLA)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος