Γιόχανσον: «Χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ»

Την πλήρη ικανοποίησή του που είναι στην ΑΕΚ εξέφρασε ο αμυντικός μέσος της «Ενωσης» Γιάκομπ Γιόχανσον σε ΜΜΕ της Σουηδίας.

Η ιστοσελίδα fotbollskanalen.se ήλθε σε επαφή με τον Σουηδό άσο της ΑΕΚ, με αφορμή τον τραυματισμό του στον αστράγαλο την περασμένη Δευτέρα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από 25 διαδοχικές συμμετοχές στη Super League το «σερί» ίσως διακοπεί. «Το πόδι μου γύρισε άσχημα. Ωστόσο δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Απλώς θα χρειαστεί μερικές ημέρες» είπε ο Γιόχανσον που κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του Ολυμπιακού, καθώς εκεί αγωνίζεται ακόμα ένας Σουηδός, ο Τζίμι Ντουρμάζ. «Ηταν εντυπωσιακή η σεζόν τους. Εδώ και καιρό ήταν μόνο θέμα χρόνου να κατακτήσουν τον τίτλο».

Ο ρεπόρτερ αναφέρει πως ο Γιόχανσον έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, αλλά παράλληλα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Ο 25χρονος μέσος, ωστόσο, δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στην Ελλάδα. «Έχω ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο, έτσι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο θα μπορούσα να εστιάσω την προσοχή μου. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Θεραπεία σήμερα ο Γιόχανσον, ίσως προλάβει τον αγώνα με Πανθρακικό

Ο Γιάκομπ Γίοχανσον έκανε σήμερα θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και ουσιαστικά αποτελεί το μοναδικό «ερωτηματικό» ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανθρακικό. Μεσολαβούν ακόμα τέσσερις ημέρες και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς είναι 50-50. Ασφαλώς δεν πρόκειται να παρθεί το παραμικρό ρίσκο εναντίον του εκ των ουραγών της βαθμολογίας, όμως ο Πογέτ θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντίντακ, Τζεμπούρ, Μπαρμπόσα και ο τραυματίας Μπακάκης, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: fotbollskanalen.se

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος