Γκιρτζίκης: “Κάποιοι ουρανοκατέβατοι θέλουν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο”

Καυστικός ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης εναντίον όσων έχουν κάνει άτυπο συνασπισμό ενόψει των προσεχών εκλογών, στο περιθώριο εκδήλωσης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τον άτυπο «συνασπισμό» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Ομοσπονδία, τον προσεχή Οκτώβριο.

«Άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το άθλημα χαρακτηρίζονται υποτιμητικά συλλήβδην βλαχοπρόεδροι και βλαχοδήμαρχοι. Οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο με εθελοντική προσφορά σε αντίξοες συνθήκες. Στόχος είναι να έλθουν στη θέση τους κάποιοι άλλοι, προφανώς ουρανοκατέβατοι, για να το διοικήσουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Δεν μπορείς όμως να διοικήσεις οτιδήποτε, αν δεν το γνωρίζεις σε βάθος και δεν το αγαπάς. Εμείς λοιπόν αγαπάμε το ποδόσφαιρο και μέσα από την προσπάθειά μας θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση. Θα αγωνιστούμε για τις αξίες μας, για την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας» πρόσθεσε ο κ. Γκιρτζίκης.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε το στίγμα της διοίκησής του για την επόμενη ημέρα και παράλληλα το σύνθημα έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του: «Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. Πάμε μπροστά. Με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης, το ποδόσφαιρο των ίσων ευκαιριών και της διαφάνειας, το ποδόσφαιρο των σύγχρονων όρων της αγοράς. Αυτό το ποδόσφαιρο ονειρευόμαστε, αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε, γι’ αυτό το ποδόσφαιρο θα αγωνιστούμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος