Γρηγορίου: “Ευχόμαστε να έχουμε ίση μεταχείριση από τον διαιτητή”

Την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να τα καταφέρει την Πέμπτη (21:00) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ στον δεύτερο αγώνα των play off του Europa League εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Έλληνας τεχνικός παρά το 0-1 με το οποίο έχασε η ομάδα του στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα πιστεύει στην πρόκριση και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, παράλληλα όμως άφησε και αιχμές για την διαιτησία.

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Γρηγορίου: «Πριν από το πρώτο παιχνίδι είχα πει πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα ερχόμασταν να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ευχόμαστε στο αυριανό παιχνίδι να έχουμε ίση μεταχείριση και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους παίκτες και κανέναν άλλον. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ρεαλιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Γιατί σου δίνει τις πιθανότητες που σου αναλογούν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την ίδια άποψη είχαμε και με τον προηγούμενο διαιτητή. Τα λάθη του καθόρισαν το αποτέλεσμα. Δεν έχω κάτι με τον διαιτητή, δεν ξεκινάω με καχυποψία, ελπίζω μετά το τέλος του αυριανού αγώνα να μην έχω να πω κάτι“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Έντου Μπρίτο, που δήλωσε: «Ήρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι πιο δυνατό από το πρώτο. Σίγουρα στο πρώτο ματς θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Αυτό όμως έχει τελειώσει. Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, όπως μας έχει πει ο προπονητής και αύριο θα δώσουμε τα πάντα».

Νωρίτερα έγινε και η συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε με τον προπονητή της, Βίτορ Περέιρα, να δηλώνει σχετικά με την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλός μας έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Μπροστά έχει ικανούς και γρήγορους παίκτες. Ξέρουμε τις ευθύνες μας σε αυτό το σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος