Η ΑΕΚ πήρε δανεικό τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Μπαρόχα

Τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Βενεζουέλας, Άλεν Μπαρόχα, απέκτησε ως δανεικό η ΑΕΚ για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς του από την “Ενωση” όπως ανακοίνωσε η Καράκας.

Ο Μπαρόχα θα ταξιδέψει σήμερα για την Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα ομάδα του, που την Κυριακή θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Μπαρόχα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία της Βενεζουέλας το 2011, έχει γίνει ένα από τα σημεία αναφοράς για την ομάδα της πρωτεύουσας και είχε τέτοια εξέλιξη, ώστε να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Βενεζουέλας στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Μπαρόχα: “Θα δώσω τα πάντα για να ξαναγίνει μεγάλη η ΑΕΚ”

Ο 26χρονος πορτιέρο σε δηλώσεις που έκανε υποσχέθηκε πολύ δουλειά: “Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ΑΕΚ κάνει καλά πράγματα και θέλει να ξαναγίνει ένας μεγάλος σύλλογος. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και θα δώσω τα πάντα για να την εκμεταλλευτώ.
Θέλω να εξελιχθώ μέσω σκληρής δουλειάς ως άτομο και ως παίκτης, με αυτή τη νέα ευκαιρία που μου παρουσιάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με μια ομάδα που φιλοδοξεί πολλά, που έχει τόσο μεγάλη παράδοση… Πραγματικά, είμαι περήφανος και χαρούμενος
“.

ΠΗΓΗ: CARACAS, ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος