Η Εθνική ομάδα μπάσκετ στην ΕΡΤ

Τηλεοπτική στέγη για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η εθνική ομάδα μπάσκετ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ, στην ΕΡΤ.

Η κρατική τηλεόραση ήρθε σε συμφωνία με την ομοσπονδία μπάσκετ και θα καλύψει και τα τρία τουρνουά στα οποία θα πάρει μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκειμένου να προετοιμαστεί για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 17:30, από την ΕΡΤ2, μπορείτε να παρακολουθήσετε από την Κωνσταντινούπολη τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Επίσης, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2, το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Τουρκία.

Τους αγώνες θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Να σημειώσουμε, ότι από την ΕΡΤ2 θα παρακολουθήσετε και τα διεθνή φιλικά της Εθνικής μας στην Ξάνθη (21-23 Αυγούστου), καθώς και τα παιχνίδια της στο τουρνουά Ακρόπολις (27-29 Αυγούστου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία μπάσκετ:

«Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να δώσει συνεχόμενα δυνατά τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Το πρώτο θα διεξαχθεί 14-15 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, το δεύτερο 21-23 Αυγούστου στην Ξάνθη και το τρίτο είναι το «Ακρόπολις Eurobank» και θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου. Και τα τρία τουρνουά θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ».

ΠΗΓΗ: ΕΟΚ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος