Η Φενέρ απέκλεισε τον Ατρόμητο από τους ομίλους του Europa

Με δύο νίκες (1-0 στο Περιστέρι) και 3-0 στη Πόλη, η Φενέρμπαχτσε έβαλε τέλος στα όνειρα του Ατρόμητου για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φερναντάο (7’, 78’) και Γκορμπούνοφ (59’-αυτογκόλ).

Ο Ατρόμητος πήγε στη Πόλη για να κάνει την έκπληξη και να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ του πρώτου ματς, αλλά δεν είχε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα του Γκορμπούνοφ και δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Μόλις στο 7ο λεπτό η Φενέρ «κλείδωσε» τη πρόκριση με τον Φερναντάο να προλαβαίνει την έξοδο του Γκορμπούνοφ και να ανοίγει το σκορ 1-0. Ο Λευκορώσος κίπερ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του καθώς στο 59’ σε παράλληλη σέντρα του Ερκίν η μπάλα χτύπησε στο τακούνι του δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Το ματς που δεν ήταν καλό και δεν είχε πολλές φάσεις, είχε και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους στο 78’ πάλι με τον Φερναντάο που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)

Κίτρινες: Κιάερ, Ερκίν, Νάνι, Φερναντάο, Σόουζα – Κθβρακίδης

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (77΄ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67΄ Μεϊρέλες), Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67΄ Αλπέρ), Νάνι.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Μπίτολο (82΄ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62΄ Μπάλας), Πίτου Γκαρσία (62΄ Λε Ταλέκ)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος