Ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2015»

Από τις 11 ως τις 13 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιείται o αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2015», που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ιστιοπολοϊκής Ομοσπονδίας.

Σκοπός τους αγώνα είναι η ανάδειξη του περιφερειακού πρωταθλητή της χρονιάς 2015 για σκάφη ORC club.

Παράλληλα και με την ίδια διαδρομή διοργανώνεται και ο 32ος Διεθνής ιστιοπλοικός αγώνας για σκάφη IRC,ORCi και ORC club non spinnaker. Ο «ΚΟΡΦΟΣ 2015» τελείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων.

Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματά τους θα αρμενίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Σαρωνικού ενώ στον παραθαλάσσιο οικισμό του Κόρφου Κορινθίας οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής.

Ο αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ» αποτελεί παραδοσιακό θεσμό του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, καθώς πραγματοποιείται επί 32 συνεχή χρόνια.

Οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο γαλάζιο του Σαρωνικού, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις που προγραμματίζει ο Ν.Ο.Τ.Κ σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και την Τοπική Κοινότητα Κόρφου.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος