Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του κυπέλλου

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει ο τελικός τους κυπέλλου στις 7 Μαΐου μεταξύ του Ολυμπιακού (ο ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στη ρεβάνς και μηδενίζεται) και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το ματς αρχικά θα γίνονταν μόνο με την παρουσία μαθητών αλλά επειδή τα σχολεία είναι κλειστά λόγω των εορτών του Πάσχα αποφασίστηκε ο τελικός να γίνει χωρίς θεατές.

Την αναμέτρηση της 7ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα παρακολουθήσουν 310 «εκλεκτοί» οι οποίοι θα φέρουν ονομαστικές προσκλήσεις που θα προμηθευθούν από την ΕΠΟ (250) και τις δύο ΠΑΕ (από 30 εκάστη). Αυτό αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων, στη συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί, ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι διαιτητής του τελικού θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει ως 4ος διαιτητής την χώρα μας στο EURO 2016, που θα γίνει από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου στα γήπεδα της Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι κατάλογοι με τους κατόχους των προσκλήσεων (θα εκδοθούν με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας) θα παραδοθούν στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ η είσοδος πάντων στο ΟΑΚΑ θα γίνει με ταυτοποίηση της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος