Κυριακοπούλου: “Δεν υπάρχει ταβάνι για μένα”

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την επιτυχία και το μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο η Νικόλ Κυριακοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Όσο για το που μπορεί να φτάσει, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη είπε:

«Δεν υπάρχει ταβάνι για μένα, θέλω να φτάσω μέχρι τον ουρανό, μέχρι τα αστέρια».

«Είμαι υπερήφανη και ελπίζω να χαρίσω και άλλα μετάλλια στη χώρα μου. Ελπίζω αυτό να μην είναι το μοναδικό», πρόσθεσε η Νικόλ Κυριακοπούλου στην κάμερα της IAAF. «Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενη, ήταν αναμενόμενο (σ.σ. η κατάκτηση ενός μεταλλίου)», εξήγησε η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αναφερόμενη στους στόχους της και ενόψει του Diamond League της Ζυρίχης επισήμανε: «Περιμένω να βρίσκομαι στα μετάλλια, να έχω πηδήξει ακόμη καλύτερα, είναι όμως σημαντική η σταθερότητα (σ.σ. στα μεγάλα άλματα)».

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γιαρισλέι Σίλβα με 4.90μ. από την πλευρά της δήλωσε ενθουσιασμένη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ευχαρίστησε τον Θεό γιατί τη βοήθησε να περάσει τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε, ενώ εξέφρασε και τη χαρά της για το γεγονός πως μοιράστηκε το βάθρο με τη Φαμπιάνα Μούρερ και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος