Κόλλησαν στο μηδέν Πλατανιάς και Ηρακλής

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Περιβόλια μεταξύ του Πλατανιά και του Ηρακλή (0-0) για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι στο 85’ με δεύτερη κίτρινη.

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πλατανιάς που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Ηρακλή σε ένα μέτριο ματς με λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ηρακλή στο 20’ με το γύρισμα του Βέλλιου να διώχνει σωτήρια ο Γκνιάτιτς. Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο «γηραιός» προσπαθούσε αν χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 69’ με την κεφαλιά του Γκνιάτιτς να φεύγει έξω, ενώ στο 80’ ο Πλατανιάς που ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Κουλιμπαλί με σουτ από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περνίς και στην εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος παίκτης με γυριστό «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.

Στο 88’ ο Περνίς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντίνα, στην τελευταία ευκαιρία του Πλατανιά για να πάρει το πρώτο του «τρίποντο».

Διαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Κουλιμπαλί, Μπανανά – Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Καρλίτος, Σαραμαντάς

Κόκκινες: 85΄ Μπαρτολίνι (δεύτερη κίτρινη)

Πλατανιάς (Γ.Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46΄ Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66΄ Ράμος), Πάγκαλος (77΄ Ανγκούλο).

Ηρακλής (Ν.Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54΄ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης (67΄ Μακρής), Ρομάνο, Λάζαρ, Πασάς, Κυριακίδης, Βέλλιος (75΄ Λουκίνας)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος