Κρατούσε… ρόπαλο ο Βέλλιος στη νίκη του Ηρακλή με 3-0

Άγιος Βασίλης… ντύθηκε ο Απόστολος Βέλλιος που με λίγες ώρες καθυστέρηση έφερε τα δώρα στον Ηρακλή. Ο επιθετικός του γηραιού πέτυχε και τα τρία τέρματα στη νίκη του Ηρακλή με 3-0 επί της Καλλονής στο «Καυτανζόγλειο» για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για την Καλλονή στο 8’ με το σουτ του Μανούσου που μπλόκαρε ο Χουάντερσον με διπλή προσπάθεια. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα (15’) ο Βέλλιος έβαλε τον Ηρακλή σε θέση οδηγού ανοίγοντας το σκορ (1-0), ενώ στο 43’ με εύστοχο πέναλτι (προηγήθηκε χέρι του Κρολ στη σέντρα του Πουρτουλίδη), ο Βέλλιος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και του Ηρακλή (2-0).

Στο 64’ ο Χουάντερσον απέκρουσε το σουτ του Μπαργκάν και στο 70’ ο Βέλλιος ξαναχτύπησε πετυχαίνοντας χατ-τρικ όπου διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Κίτρινες: Πουρτουλίδης – Καλτσάς, Κρολ

Διαιτητής: Αλ. Αρετόπουλος

Ηρακλής (Ν.Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος (78΄ Λουκίνας), Ρομάνο (86΄ Ζαμπάζης), Πασάς (56΄ Περόνε)

Καλλονή (Ν.Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46΄ Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60΄ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78΄ Ελλακόπουλος), Μανούσος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος