Μάρκο Σίλβα: Η πρόκριση είναι ανοιχτή

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ανατρέψει την σε βάρος του ήττα με 1-0 στον επαναληπτικό αγώνα στο «Καραϊσκάκη» την ερχόμενη Πέμπτη (25/2) και θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα.

«Πιστεύω ότι η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτη θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση» είπε ο Πορτογάλος προπονητής και αναφερόμενος στο ματς του «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» δήλωσε:

«Είναι πράγματι μια άτυχη βραδιά για εμάς. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την αξία μας, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Άντερλεχτ. Δεν ημσταν αποτελεσματικοί, όμως, θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας».

Από την πλευρά του ο Μπράουν Ιντέγε είπε:

«Ήμασταν άτυχοι καθώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές προσπαθείς και δεν παίρνεις τίποτα. Πρεπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και όταν το κάνουμε το αποτέλεσμα θα έρθει. Ομως τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην έδρα μας για να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Πρέπει να νικήσουμε στο γήπεδό μας, με την υποστήριξη του κόσμου μας και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, έχουμε 100% τις πιθανότητες να προκριθούμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος