Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: Δίχως νικητή (0-0) το «ντέρμπι του μίσους»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το γαλλικό «Κλάσικο», μεταξύ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι Παριζιάνοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 57′, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Το ματς:

Η αναμέτρηση άφηνε υποσχέσεις από τα πρώτα λεπτά για γκολ και θέαμα, ωστόσο ο VAR είχε διαφορετική άποψη. Στο 14ο λεπτό, o Πέρες έβαλε αυτογκόλ, χαρίζοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, που υπήρχε νωρίτερα στη φάση. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μίλικ σκόραρε για τους Μασσαλούς, ωστόσο ο VAR διαπίστωσε εκ νέου οφσάιντ και δεν μέτρησε το γκολ. Λίγο αργότερα, ο Λιονέλ Μέσι απείλησε με σουτ από μακριά, ωστόσο ο Λόπες απόκρουσε εντυπωσιακά στο κόρνερ. Μετά τα δύο ακυρωθέντα γκολ, οι δύο ομάδες δεν απείλησαν με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χακίμι είδε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Η Μαρσέιγ, ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να διατηρούν την κατοχή, αναζητώντας τις συνθήκες να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από τους γηπεδούχους. Στο 65′, ο Παγέτ έκανε τη σέντρα, ο Λιρόλα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα, η Παρί έφυγε στην αντεπίθεση, με Μέντες και Εμπαπέ  να αλλάζουν την μπάλα, ωστόσο το σουτ του τελευταίου κόντραρε και δεν ολοκλήρωσε καταλλήλως την φάση. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες αποκόμισαν από ένα βαθμό, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος