Με Κατσικάρη συνεχίζει η εθνική ομάδα μπάσκετ

ΕΟΚ και Κατσικάρης “έδωσαν τα χέρια” για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους το επόμενο χρονικό διάστημα διατηρώντας σε ισχύ το τριετές συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Έλληνας προπονητής, συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον γραμματέα της ομοσπονδίας Παναγιώτη Τσαγκρώνη και συμφώνησαν να διατηρήσουν σε ισχύ το τριετές συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Κατά συνέπεια, ο τεχνικός της Μούρθια θα είναι ο «εκλέκτορας» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόσο στο προολυμπιακό τουρνουά, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, εφ΄όσον φυσικά προκριθεί η εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.
Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.
Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ’ ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας
».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος