Μέτρα κατά των ταραξιών οπαδών θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έντονα ενοχλημένος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης από την συμπεριφορά των οπαδών που προκάλεσαν την διακοπή στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης στην Τούμπα και με αφορμή το βαρύ πρόστιμο που επεβλήθη σκέφτεται να επιβάλλει αυστηρά μέτρα ώστε να προστατευθεί η ομάδα.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μελετά μέτρα εντοπισμού και εκτοπισμού οπαδών από το γήπεδο Τούμπας, με προτροπή και επιθυμία του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη, μετά την σημερινή απόφαση τιμωρίας του συλλόγου για τις συμπεριφορές μερίδας των οπαδών στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ και που φέρνουν την ομάδα ενώπιον του ενδεχομένου μιας βαρύτερης τιμωρίας, ακόμα και ποινή της έδρας, στο οποιοδήποτε μελλοντικό παρόμοιο επακόλουθο.

Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα είχαν ελαστικό πρόγραμμα λόγω των συνεχόμενων αγώνων, και ο Ιγκόρ Τούντορ τους προπόνησε για 45 μόνο λεπτά. Στην σημερινή προπόνηση υπήρξε αερόβια άσκηση αντί προθέρμανσης αλλά και παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Λέοβατς, Αντονις και Τσίμιροτ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κωνσταντινίδης που έφυγε με ενοχλήσεις από το γήπεδο την Τετάρτη δεν έχει κάτι σοβαρό και είναι στην διάθεση της ομάδας του. Αύριο Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στις 17.00 και εν συνεχεία θα αναχωρήσει στις 21.00 για την Αθήνα, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος