Μοιρασιά στη Μυτιλήνη για Καλλονή και Ξάνθη (2-2)

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Καλλονής με την Ξάνθη για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Σολτάνι, η Καλλονή ισοφάρισε στο 38’ με τον Μανούσο, ο Ερέα στο 85’ έβαλε και πάλι την Ξάνθη μπροστά στο σκορ για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Μανούσος.

Οι φιλοξενούμενοι στη πρώτη καλή στιγμή στο ματς βρήκαν δίχτυα στο 6ο λεπτό με τον Σολτάνι που νίκησε τον Δαύκο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο ημίωρο και στο 38’ έφτασαν στην ισοφάριση  με τον Μανούσο που αξιοποίησε την πάσα του Γεωργίου και νίκησε τον Τσενάμο (1-1). Στο 40’ ο Τσαμπουρής απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Μπαξεβανίδης βρέθηκε στο χορτάρι με τον ρέφερι Αρετόπουλο να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Ο τεχνικός της Ξάνθης Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε. Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή ήταν πιο δραστήρια και έψαχνε το δεύτερο τέρμα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 61’ ο Ούκα βρήκε τη μπάλα με τον ώμο αλλά ο Μπαξεβανίδης έδιωξε στη γραμμή γλυτώνοντας τη Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν αυτοί που πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Ερέα να πλασάρει μέσα από τη περιοχή (1-2), αλλά στις καθυστερήσεις ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπέρτου στη περιοχή και ο Μανούσος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Κλαντρούμπσκι, Ούκα, Κεϊτά, Μανούσος, Τσαμπούρης, Σάμπα – Τσέναμο, Ζαραδούκας, Φάρκας, Μπέρτος, Παπαστεριανός, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (90` Μπουρους), Κλαντρούμπσκι (46` Καλτσάς), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Σολτάνι (13` λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος, Φάρκας, Ζαραδούκας (60` Γουάλας), Ντιμιτρόφ (72` Νιέτο).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος