Μοιράστηκαν τα πάντα Ηρακλής και ΑΕΚ (1-1)

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο καθώς το γήπεδο έμοιαζε με… βούρκο σε πολλές περιπτώσεις λόγω της δυνατής νεροποντής, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το σκορ άνοιξε ο Πέκχαρτ στο 74’, αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Ζιαμπάρη στο 79’.

Στο πρώτο ημίχρονο ούτε λόγος για ποδόσφαιρο καθώς το γήπεδο είχε μαζέψει πολύ νερό εξαιτίας της δυνατής νεροποντής που δεν επέτρεπε στους παίχτες των δύο ομάδων να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε, η βροχή σταμάτησε και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλύτερα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ηρακλής έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μπαρόχα.

Οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο και στο 54’ έχασαν νέα ευκαιρία με τον Βέλλιο που υποχ΄ρεωσε τον Μπαρόχα σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 61’ ήταν η σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει με το μακρινό σουτ του Μάνταλου που πέρασε έξω, ενώ στο 74’ η «Ένωση» άνοιξε το σκορ. Από γυριστή κεφαλιά του Άρθο στον Πέκχαρτ ο δεύτερος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 0-1. Ωστόσο έξι λεπτά αργότερα (79’) ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσια με τον Ζιαμπάρη ο οποίος σούταρε χάνοντας την ισορροπία του, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του Μπαρόχα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Κίτρινες: Ρομάνο, Βέλλιος, Λουκίνας – Μπαρμπόσα, Άρθο, Βάργκας

Διαιτητής: Η.Σπάθας (Πειραιά)

Ηρακλής (Ν.Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Μοντέιρο (80΄ Λουκίνας), Μπουλούτ (60΄ Περόνε), Ρομάνο (60΄ Λεοζίνιο), Βέλλιος.

ΑΕΚ (Γκ. Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (65΄ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (58΄ Τζιμπούρ), Πέκχαρτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος