Μουντιάλ 2022: Μόλις 7 ημέρες προετοιμασίας θα έχουν οι εθνικές ομάδες

Μια αποκάλυψη που προκαλεί «σοκ» στις τάξεις των εθνικών ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ έκανε η «L’Equipe».

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο χρόνος προετοιμασίας που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες για το Μουντιάλ του 2022 θα είναι μια εβδομάδα. Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο λόγος είναι ότι… δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Για τον ίδιο λόγο το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Όλα αυτά πάντα με βάση την εγκύκλιο της UEFA. Η σέντρα της διοργάνωσης θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες των χωρών που έχουν προκριθεί θα είναι διαθέσιμοι στους προπονητές τους από τις 14 Νοεμβρίου και έπειτα. Επίσης, η τελευταία «διακοπή» των εθνικών ομάδων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη. Όπως είναι αντιληπτό, οι ομοσπονδιακοί προπονητές δεν θα έχουν καθόλου χρόνο για φιλικά και δοκιμές, κάτι που μπορεί να αλλάξει σε τεράστιο βαθμό την εξέλιξη της διοργάνωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος