Νίκη με μηδέν παθητικό θέλει ο Τούντορ

Νίκη χωρίς να παραβιαστεί η εστία του ΠΑΟΚ θέλει ο Ιγκόρ Τούντορ στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μπρόντμπι (20:00) για τα πλέι-οφ του Europa League.

Ο Κροάτης προπονητής του δικεφάλου αναφερομένος στο ματς της Πέμπτης είπε:

«Περιμένω να δω αύριο ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο θέλω να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να κατακτήσουμε τη νίκη, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα, προετοιμαστήκαμε καλά για να την αντιμετωπίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για το ματς, θέλω να έχουμε καλή νοοτροπία, να αμυνθούμε καλά και οι 10 και στην επίθεση θεωρώ πως θα δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να σκοράρουμε», τόνισε ο τεχνικός του «Δικεφάλου». Ο Τούντορ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στη Τούμπα λέγοντας:

«Ξέρω ποιοι θα αρχίσουν στην ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης δεν είναι έτοιμος γι’ αυτό. Ξέρετε καλά πως το συγκεκριμένο θέμα δεν το συζητώ με δημοσιογράφους». Πρόσθεσε ο Τούντορ επισημαίνοντας: «Είμαστε καλοί αρκετά για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Σαφώς, βέβαια, θα προτιμούσα να μπορούσαν να παίξουν αύριο όλοι οι καινούργιοι παίκτες που αποκτήσαμε το τελευταίο διάστημα. Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολη αντίπαλος η Μπρόντμπι. Είδα δυο-τρία παιχνίδια της, είναι οργανωμένη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, παίζει 4-3-3, αλλάζει πράγματα όσο επιτίθεται. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να είμαστε επιθετικοί». Δεν έκρυψε ο Κροάτης την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που αποκτήσαμε, οι περισσότεροι δεν μπορούν να αγωνιστούν αύριο. Χρειάζονται όλοι χρόνο και δουλειά για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία μας και να μπορούν να προσφέρουν», ενώ σε σχόλιο που του ζητήθηκε για την αντίδρασή του απέναντι στον Γιάννη Μυστακίδη, στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με τη Βέροια, απάντησε: «Είναι όλα ζήτημα σεβασμού της ομάδας και εγωισμού του καθενός. Δε μου αρέσουν τέτοια πράγματα, ειδικά από νέους παίκτες».

Από την πλευρά του ο Σκανδιναβός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ρόμπιν Όλσεν δήλωσε:

«Είναι σημαντικό πάντα να μένει ανέπαφη η άμυνα, ειδικά σε παιχνίδια, όπως το αυριανό, που μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα. Δεν ξέρω πολλά για την Μπρόντμπι, δεν την έχω δει, δεν έχω παίξει αντίπαλος της, έχω δυο-τρεις φίλους που μένουν στη Δανία, αλλά δεν έχω μπορώ να πω πολλά γι αυτήν. Θα είναι πρόβλημα γι’ αυτούς να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, η ζέστη, όμως, αφορά και τις δύο ομάδες. Θα πάμε και εμείς σε δυο εβδομάδες στη Δανία και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα εκεί δεδομένα». Κατέληξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί αμυντικά αύριο, να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Θεωρώ ότι έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε στους ομίλους του Europa League. Δεν έχει σημασία για μένα το που παίζεται το πρώτο παιχνίδι, θα χρειαστεί να παίξουμε ούτως ή άλλως και τα δυο ματς. Η στατιστική λέει ότι ίσως το δεύτερο παιχνίδι είναι καλύτερο να είναι στην έδρα σου, αλλά δεν έχει νομίζω τόση σημασία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος