Ο Μέσι «πιστεύει» τον Τσάβι – Το σχόλιό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην «Marca», σχολίασε την επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του, Τσάβι, στην Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός αστέρας εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι «Μπλαουγκράνα» θα κάνουν το επόμενο βήμα με τον Τσάβι στο τιμόνι τους, λέγοντας: «Με τον Τσάβι, η Μπαρτσελόνα θα μεγαλώσει. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πολλά, που ξέρει πώς να προχωρήσει σε αυτές τις καταστάσεις και που γνωρίζει τέλεια το σπίτι. Θα τους βοηθήσει, είμαι βέβαιος».

Παράλληλα, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί, μίλησε για την επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχολιάζοντας πως: «Η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ο Κριστιάνο γνώριζε ήδη τον σύλλογο, αλλά ήταν σε διαφορετικό επίπεδο. Ομως τώρα, έχει προσαρμοσθεί με εντυπωσιακό τρόπο. Από την αρχή, έβαλε γκολ ως συνήθως και δεν είχε προβλήματα προσαρμογής. Στην Premier League, δεν είναι τόσο καλός όσο πιστεύαμε όλοι, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη και πολύ ισορροπημένη διοργάνωση στην οποία τα πράγματα κάνουν κύκλους. Μετά τον Δεκέμβριο, τα πράγματα αλλάζουν πολύ και όλα μπορούν να συμβούν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος