Ο Ναπολεόνι έστειλε τον Ατρόμητο στους «8» του κυπέλλου (vid)

Στα προημιτελικά του κυπέλλου προκρίθηκε ο Ατρόμητος παίρνοντας πρόκριση-θρίλερ από τον Πλατανιά. Στον επαναληπτικό του Περιστερίου ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 στις καθυστερήσεις, ανατρέποντας το σκορ, ενώ το πρώτο ματς στα Χανιά είχε έρθει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Ο Στέφανο Ναπολεόνι βρήκε δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και με το τέρμα του ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά και πήρε την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Ράμος στο 34’, ενώ ο Μπιτόλο στο 42’ ισοφάρισε σε 1-1.

Με τέρμα του Ράμος στο 34’ ο Πλατανιάς έκανε βήμα πρόκρισης στο Περιστέρι για τους «8» του κυπέλλου, όμως οι γηπεδούχοι στη πρώτη ουσιαστική επίσκεψη τους στα καρέ των φιλοξενούμενων έφεραν τον ματς στα ίσια στο 42’ με τον Μπιτόλο (1-1)

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς ήταν πιο επικίνδυνος και έχασε καλές ευκαιρίες στο δίλεπτο 55’-57’ για να πετύχει δεύτερο τέρμα, παίζοντας με αντεπιθέσεις, όμως ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπανανά έχασε τη μπάλα, ο Λε Ταλέκ πάσαρε στον Ναπολεόνι που βρήκε δίχτυα (2-1).

Κίτρινες: Μπάλας, Πίτου Γκαρσία, Λε Ταλέκ – Αποστολόπουλος

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (74΄ Στόιτσεφ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60΄ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Λημνιός (46΄ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνάτιτς, Μουνάφο, Γονδουλάκης (82΄ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (75΄ Ανγκούλο), Μενδρινός (67΄ Ντίνας), Ράμος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος