Ο ΠΑΣ… βύθισε περισσότερο τον Πανθρακικό (2-0)

Ούτε τα δοκάρια (τρία συνολικά) δεν μπόρεσαν να γλυτώσουν τον Πανθρακικό από την ήττα με 2-0 στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Μιχαήλ στο 67’ και ο Ίλιτς στις καθυστερήσεις (90’+) πέτυχαν τα γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα που επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς, ενώ ο Πανθρακικός παραμένει ουραγός χωρίς νίκη με τρεις βαθμούς.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο 4’ με τον Λαδάκη και στο 15’ με τον Μεχία, όμως ο Βελλίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι γηπεδούχοι στο 12’ άγγιξαν το γκολ αλλά το δοκάρι σταμάτησε τη κεφαλιά του Ίλιτς. Στο 40’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι (ανατροπή του Τζημόπουλου από τον Ιγκόρ) αλλά ο Τσάβες έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Η κεφαλιά του Ακόστα έφυγε ελάχιστα άουτ στο 54’ για τους γηπεδούχους που συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, ενώ στο 64’ ο Μιχαήλ με κεφαλιά «σημάδεψε» το δοκάρι. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (67’) η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε με τον Μιχαήλ να παίρνει τη κεφαλιά από κόρνερ και να ανοίγει το σκορ (1-0). Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΣ συνεχίστηκαν με τον Τσάβες στο 84’ και στο 90’, όμως ο Ίλιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πλάσαρε τον Αθανασιάδη για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Κίτρινες: Ναδάλες, Βελλίδης, Κοζορώνης – Χαβίτο, Ιγκορ, Ροτζέριο, Μελίσσης, Σερφά

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82΄ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (90΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς (90+2΄ Σκόνδρας), Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσάβες, Καρανίκας

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Ιγκορ (60΄ Ροτζέριο), Λαδάκης (80΄ Νικόλτσης), Μεχία, Σερφά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μελίσσης, Χαβίτο (46΄ Μπαϊκαρά)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος