Πανδαιμόνιο για τον Μπερμπάτοφ

Παρουσία μεγάλου πλήθους οπαδών του ΠΑΟΚ (περίπου 8.000) έγινε το απόγευμα η παρουσίαση του νέου αποκτήματος, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άσος έγινε δεκτός με αισθήματα μεγάλου ενθουσιασμού και, όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα και το Νο 10 στην πλάτη, γνώρισε την αποθέωση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης που παρουσίασε τον Μπερμπάτοφ στους φιλάθλους, ευχαρίστησε τον Βούλγαρο διεθνή για την επιλογή του να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν. «Ντίμιταρ, καλώς ήρθες στο σπίτι σου» του είπε ο κ. Αγγελίδης και συνέχισε: «Καλώς ήρθες στην Τούμπα, όπου θα νιώθεις το πάθος και την ενέργεια των οπαδών του. Αυτή την χρονιά ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90χρονα του και εκ μέρους του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη και των υιών του σε καλωσορίζουμε στην Τούμπα. Όλοι μαζί οι φίλαθλοί μας και κάθε άλλος άνθρωπος της οικογένειας του ΠΑΟΚ σου ευχόμαστε να έχεις μια αξιομνημόνευτη σεζόν στην ομάδα μας. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ» κατέληξε ο κ. Αγγελίδης, ενώ ο έκπληκτος από τις εκδηλώσεις του κοινού Μπερμπάτοφ έστεκε με ένα έκδηλο χαμόγελο στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας και μπροστά από ένα μεγάλο ξύλινο banner που έφερε το όνομα του και τον αριθμό 10 της φανέλας που θα φορά από την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ πήρε το μικρόφωνο και, απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος φίλων του ΠΑΟΚ, είπε:

«Ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι απίστευτο. Δεν το περίμενα,. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ελλάδος. Είμαστε κάτι σαν αδέλφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς, γιατί είμαστε σαν αδέλφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος