Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πογέτ

Δεν περίμενε τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο αύριο (20/4) στο Περιστέρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να ασχοληθεί με το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ και απόψε έλυσε την συνεργασία με τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Γκουστάβο Πογέτ όχι μόνο δεν θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το απόγευμα μέσα στη δήλωση αποχώρησης που έκανε, αλλά θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Ένωση και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα ούτε στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες κι ενημέρωσε τον Ουρουγουανό τεχνικό για την άμεση λύση της συνεργασίας τους. Από τα όσα έχουν διαρρεύσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε από τον Στέλιο Μανωλά να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος