Επιμένει η Τσίβας για Πουλίδο

Οι πληροφορίες για ενδιαφέρον της Τσίβας να αποκτήσει τον Άλαν Πουλίδο επιβεβαιώνονται, καθώς με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του μεξικανικού συλλόγου, Χοσέ Ιγκέρα προανήγγειλε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον 25χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το Μεξικό, απεσταλμένος της Τσίβας θα έρθει στη χώρα μας για διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόταση για τον Μεξικανό επιθετικό, γνωρίζει όμως πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες της πατρίδας του. Ρόλο στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα παίξει και η πρόταση που θα γίνει από την Τσίβας, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν στον μεξικανικό Τύπο για προσφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ είναι μία καλή βάση για συζήτηση. Παράλληλα, όμως θα μετρήσει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Πουλίδο έχει αφήσει στο παρελθόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο πρόσφατα βίωσε τη δυσάρεστη εμπειρία της απαγωγής του, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Μπάμπης Παπάζογλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος