Την οικοδομική άδεια περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Οι πρώτες εργασίες της ανακαίνισης της Λεωφόρου, έχουν ήδη ξεκινήσει.  Ήδη έχουν  ξηλωθεί τα καθίσματα και στην συνέχεια, θα τοποθετηθούν τα νέα.

Κατά την διάρκεια των επόμενων δύο μηνών, θα γίνει τοποθέτηση πλεξιγκλάς, σε κάποια σημεία του γηπέδου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εσωτερική ανακαίνιση. Η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, θα αφορά πρώτιστος τα αποδυτήρια και χώρους υγιεινής. Παράλληλα, σε ότι αφορά τους εξωτερικούς χώρους, θα  τοποθετηθούν οι πρώτες σουίτες, στην θύρα των επισήμων.

Αυτό που προβληματίζει τους πράσινους είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας. Οι αλλαγές που προαναφέραμε, θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους.  Η ανέγερση όμως της πρόσθετης εξέδρας, απαιτεί οικοδομική άδεια. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες. Όμως δεν γνωρίζουν πότε θα εκδοθεί.  Αν θα εκδοθεί στο προσεχές διάστημα, τότε οι εργασίες, θα ξεκινήσουν άμεσα. Αν όμως η άδεια εκδοθεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, τότε θα ζητηθεί η άποψη του τεχνικού  επιτελείου. Σε περίπτωση που το τεχνικό επιτελείο συμφωνήσει, για την προσωρινή μετακόμιση,  τότε ο Παναθηναϊκός, θα αγωνισθεί στο ΟΑΚΑ, που το έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Αν ο προπονητής θεωρήσει ότι δεν είναι σωστή η προσωρινή αλλαγή έδρας, τότε και τα μεγαλύτερα έργα, θα πάρουν παράταση, για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι ο φάκελος που έχει κατατεθεί είναι υπερπλήρης και έχουν αντίπαλο, μόνο την γραφειοκρατία.

Αποχωρεί ο Σαμαράς, από τις πράσινες ακαδημίες

Ο Γιάννης Σαμαράς όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει να ηγείται της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, στην έκθεση του, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ζήτησε την παραμονή του Έλληνα προπονητή. Ο Γιάννης Σαμαράς, όμως, φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του,  την οποία εξέφρασε και στους συνεργάτες του στην τελευταία προπόνηση για την φετινή σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, έπαιξαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, σύμφωνα με τις οποίες ήταν δυσαρεστημένος, από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Τον Μάρτιο, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις ακαδημίες υποστηρίζοντας: «Η ακαδημία θέλει να ενισχυθεί. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την Κ20. Δεν είχαμε καιρό να ασχοληθούμε πολύ. Ασχοληθήκαμε με θέματα επιβίωσης κυρίως. Εννοείται πως θέλουμε να έχουμε νέους παίκτες. Από αυτούς που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό και ήταν από την ακαδημία σχεδόν κανένας δεν παίζει πουθενά. Κάτι λέει αυτό...». Οι δηλώσεις δεν άρεσαν στον Γιάννη Σαμαρά, με συνέπεια, να αποφασίσει να αποχωρήσει από τις ακαδημίες της ομάδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages 

Δημήτρης Καϊμάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος