Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει αγωγή κατά του προέδρου της Λα Λίγκα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε επίσημα ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της Λα Λίγκα, Χαβιέρ Τεμπάς, και της CVC Capital Partners, με αφορμή την πώληση του 10% του μετοχικού κεφαλαίου της επαγγελματικής λίγκας στο επενδυτικό fund, για 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση των μαδριλένων:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε ομόφωνα να ξεκινήσει νομικές ενέργειες, αστικές και ποινικές, κατά του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, και κατά του Χαβιέρ ντε Χάιμε Γκουιχάρο, υπευθύνου του επενδυτικού ταμείου CVC, καθώς και κατά του ίδιου του επενδυτικού ταμείου CVC Capital Partners SICAV-FIS. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να ακυρώσει και να εξουδετερώσει πιθανές συμφωνίες που ενδέχεται να υιοθετηθούν κατά την προσεχή γενική συνέλευση της La Liga, που θα γίνει στις 12 Αυγούστου», αναφέρει ο ισπανικός σύλλογος.

Μάλιστα πρόκειται για θέση που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία (την περασμένη Τετάρτη 4/8) είχε η Ρεάλ. Επίσης, την πλήρη αντίθεσή της εξέφρασε και η Μπαρτσελόνα.

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος