Σίλβα: «Να δείξουμε την ποιότητά μας»

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα της Πέμπτης 18/2 με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για να κάνουν βήμα πρόκρισης στις «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι αλήθεια ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Μιλάμε με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά ο στόχος μας είναι να προκριθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ.

«Αν μιλούσαμε για κάποιο παιχνίδι που είχε γίνει πριν από δύο-τρεις εβδομάδες τότε θα το συγκρίναμε. Ωστόσο, ένα παιχνίδι πριν από δύο χρόνια δεν επηρεάζει τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας», απάντησε ο Πορτογάλος προπονητής του σε ερώτηση για τη νίκη με σκορ 3-0 που είχε πετύχει η ομάδα του στο ίδιο γήπεδο, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τον τίτλο του φαβορί που έδωσε στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Άντερλεχτ Μπέσνικ Χάσι; «Πιστεύω ότι το λέει για να βγάλει ένα βάρος από τους δικούς του ποδοσφαιριστές και να τους ελαφρύνει την ευθύνη από πάνω τους. Στο ποδόσφαιρο το να είσαι φαβορί λίγο μετράει. Πρέπει να το δείχνεις στο γήπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο την αξία μας και την ποιότητά μας. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι το φαβορί, αυτό που έχει σημασία είναι να αποδείξουμε την ποιότητά μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια», απάντησε ο Σίλβα, που θεωρεί πολύ δυνατή την Άντερλεχτ, η οποία είναι αήττητη στο γήπεδό της τους τελευταίους έντεκα μήνες. «Αυτό δείχνει ότι είναι δυνατός αντίπαλος και ότι αξίζει τον σεβασμό μας. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν την αξία του αντιπάλου. Δεν μας πειράζει όμως γιατί είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε δύσκολους αντιπάλους και να παίζουμε μεγάλα ματς», τόνισε.

Ντα Κόστα: «Τα πάντα στο Γιουρόπα Λιγκ»

«Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σίγουρα μας έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να δώσουμε τα πάντα και για το Γιουρόπα Λιγκ που είναι εξίσου σημαντική διοργάνωση» δήλωσε ο Μανουέλ Ντα Κόστα για τον αγώνα με την Άντερλεχτ.
«Η Άντερλεχτ είναι μία ομάδα που έχει πολλή τακτική στο παιχνίδι της και παίκτες δυνατούς και γρήγορους», πρόσθεσε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος