Σύμφωνος με την αναβολή, αντίθετος με την ματαίωση ο Γιώργος Σπανός

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός συμφωνεί με την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο διαφωνεί με την οριστική ματαίωση της διοργάνωσης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου σε δηλώσεις που έκανε στο “Sport24.gr“, ανέφερε ότι κατανοεί τη στάση που έδειξε ο Σταύρος Κοντονής μετά τα όσα έγιναν χθες βράδυ στην Τούμπα, ωστόσο, διαφωνεί με την οριστική ματαίωση της διοργάνωσης.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ δύσκολη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση με σκοπό να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και η ένταση αυτών των ημερών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από την ματαίωση. Δεν μπορεί να στερήσει από κάποια ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο και από εκεί και πέρα τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», επισήμανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος εκτιμά ότι θα γίνει σύντομα σύσκεψη που θα συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς: «Θεωρούμε πως θα κληθούμε σε σύσκεψη υπό την σκέπη του Υπουργού. Όλοι, η ΕΠΟ, οι ομάδες, η Super League για να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Εμείς θεωρούμε την απόφαση αυτή λανθασμένη, θεωρούμε ότι είναι ακραία και θα πούμε τις απόψεις μας. Μπορεί να γίνει τελικός με παιδιά ή με προσκλήσεις και εισιτήρια που θα δώσουν οι ομάδες μεμονωμένα με σκοπό να γνωρίζουν ποιοι θα πάνε στο γήπεδο. Κατανοούμε την ανησυχία του Υπουργού. Στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν παρεισφρήσει κι άλλα στοιχεία, χωρίς να υπάρχει δικαιολογία για τα γνωστά επεισόδια κάθε φορά, όμως είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θεωρεί πως αδικείται ο Ατρόμητος με αυτή την απόφαση, ο έμπειρος παράγοντας απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι λάθος το να μη διεξαχθεί ο τελικός. Ιδιαίτερα για εμάς, που στο φινάλε δεν έχουμε καμία σχέση με ότι έχει συμβεί. Κρίνονται κι άλλα πράγματα. Έσοδα, ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα προβλήματα θα είναι πολλά. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι. Να γίνει σύσκεψη με ιδιοκτήτες και όχι στελέχη. Φτάσαμε σε ώρα μηδέν. Συμφωνούμε να γίνει η αναβολή σε ώρα εκτόνωσης, όμως η ματαίωση είναι ακραίο μέτρο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος