Σύνθημα νίκης από τους Μάρκο Σίλβα, Δημήτρη Σιόβα

Με στόχο το βαθμολογικό τρίποντο που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League, θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (20/10 21:45) ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ την Ντιναμό για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων.

Τόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, όσο και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Δημήτρης Σιόβας τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη.

«Ποτέ δεν προετοιμαζόμαστε πριν από κάθε ματς για την ισοπαλία. Συνήθως όποιος το κάνει αυτό δεν παίρνει καλό αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε. Στο ποδόσφαιρο αυτό πρέπει να κάνεις. Να προετοιμάζεσαι καθημερινά για τη νίκη», είπε ο Μάρκο Σίλβα, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν επηρεάζει την ομάδα η απουσία του Καμπιάσο, ο Πορτογάλος ήταν και πάλι κατηγορηματικός: «Όχι. Η απουσία ενός παίκτη δεν αλλάζει την τακτική μιας ομάδας. Εμείς θα παίξουμε ως ομάδα. Φυσικά ο Καμπιάσο θα μπορούσε να μας βοηθήσει αλλά τα πλάνα μας δεν στηρίζονται σ’ έναν παίκτη, αλλά συνολικά σε όλη την ομάδα».

Ο Σίλβα έδειξε να μη συμφωνεί καθόλου με την τοποθέτηση του προπονητή της Ντιναμό, που έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων: «Δε συμφωνώ καθόλου μαζί του», είπε αρχικά ο Σίλβα και συνέχισε: «Θεωρώ ότι το είπε αυτό για να πάρει την πίεση από την ομάδα του και να τη μεταφέρει σ’ εμάς. Γνωρίζουμε ότι η Ντιναμό είναι μία πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε αυτό με τη νίκη επί της Άρσεναλ. Δε συμφωνώ με αυτήν την δήλωση και δεν θέλω να μπω σε αυτήν την λογική. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και είμαι βέβαιος πως οι παίκτες μας έχουν την ικανότητα να δείξουν ακόμα καλύτερα πράγματα».

Στο ίδιο… μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Πάμε για τη νίκη αύριο και μετά άλλη μία στην έδρα μας, που θα μας φέρει αγκαλιά με την πρόκριση», ενώ όπως και ο προπονητής του θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης: «Πρέπει να περιμένετε περισσότερα πράγματα από την ομάδα, καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια. Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της σεζόν, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε για τους στόχους μας, που είναι το νταμπλ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League».

Σχολίασε και αυτός το γεγονός ότι οι Κροάτες θεωρούν φαβορί τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να το κάνουν αυτό για να μας αυξήσουν την πίεση. Και οι δυο ομάδες είναι καλές και θα κάνουν ένα δυνατό και ένα καλό παιχνίδι. Στο τέλος θα νικήσει ο καλύτερος και κατέληξε: «Ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία. Σε κάθε ματς ψάχνουμε τη νίκη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος