Σόλσκιερ: «Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε, ήθελα να πάμε στο επόμενο επίπεδο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν εμφανώς συγκινημένος, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την περηφάνια του για όσα πέτυχε με την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά ένα μέρος απ’ όλα όσα είπε:

«Ξέρετε τι σημαίνει για εμένα αυτή η ομάδα. Ήθελα να την πάω στο επόμενο επίπεδο, να πάρουμε τίτλους. Θέλω να φύγω από την… μπροστινή πόρτα, όλοι ξέρουν πόσα έδωσα για την ομάδα. Δεν κατάφερα να φέρω τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν και ήρθε η ώρα να φύγω.

Πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη προοπτική στην ομάδα. Όλοι θέλουμε να τη δούμε να αναπτύσσεται. Το DNA της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις ακαδημίες της.

Δεν θα ξεχάσω το πρώτο ματς, με την Κάρντιφ, που μετά κάναμε ένα μεγάλο σερί με νίκες. Και η πρόκριση στο Παρίσι, τι βραδιά! Ίσως η πρώτη φορά που αυτά τα παιδιά κατάλαβαν τι σημαίνει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε, πέρυσι βγήκαμε 2οι πίσω από μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στο Europa League πλησιάσαμε. Αν τα είχαμε καταφέρει θα ήταν μεγάλη επιτυχία, όμως δεν είναι πάντα οι τίτλοι το θέμα.

Τώρα σκοπεύω να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Αυτό υπήρξε και το δυσκολότερο κομμάτι, καθώς οι δικοί μου μετακόμισαν στη Νορβηγία εν μέσω πανδημίας. Και κάπου στιγμή, πιθανότατα θα δουλέψω ξανά στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Πηγή φωτογραφίας: Manchester United/Twitter

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος