Σόλσκιερ: «Πάντα μου άρεσε η κριτική»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε σήμερα ότι του αρέσει η κριτική που αφορά τη δουλειά του και ότι δεν ενοχλήθηκε από τα σκληρά σχόλια που υπήρξαν για ορισμένες από τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας του.

«Η κριτική μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου ή μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Πάντα μου άρεσε η κριτική», είπε πριν από το ταξίδι της Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο, για να αντιμετωπίσει αύριο την Αταλάντα στην 3η αγωνιστική του Champions League.

«Δημοσιογράφοι, ειδικοί, όλοι έχουμε διαφορετικές δουλειές. Είναι δουλειά τους να πουν τη γνώμη τους. Δεν είμαι εδώ για να τσακωθώ μαζί τους», πρόσθεσε.

«Η Αταλάντα έχει ιδιαίτερο στυλ, επιθετικό. Ο προπονητής της έχει μεταδώσει αυτή την ενέργεια. Είναι επίσης συναρπαστικό να το βλέπεις, εμείς τους παρακολουθήσαμε για λίγο. Αυτό που έκαναν τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν αξιοσημείωτο» τόνισε ο Σόλσκιερ.

«Είναι μια ομάδα που εξακολουθεί να πιστεύει στον εαυτό της. Πάντα προσπαθούν μικρά πράγματα να κάνουν διαφορετικά για να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι…», πρόσθεσε, ενώ θέλησε να πει εάν θα χρησιμοποιήσει ξανά τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τακτική που λειτούργησε ενάντια στην Τότεναμ.

«Έχουμε παίκτες για να παίξουν πολλά διαφορετικά συστήματα. Μελετήσαμε την Τότεναμ, παίξαμε αυτό το σύστημα και λειτούργησε. Δεν μπορώ να πω τι θα κάνουμε αύριο το βράδυ», είπε.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου με έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ η Αταλάντα είναι τρίτη με τέσσερις βαθμούς, όσους και η δεύτερη Βιγιαρεάλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος