Σούπερ Μπακασέτας στη Νέα Σμύρνη με χατ-τρικ

Ο Μπακασέτας έκλεψε την παράσταση στη Νέα Σμύρνη καθώς με χατ-τρικ ο Πανιώνιος νίκησε την Ξάνθη με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο 22χρονος επιθετικός των «κυανέρυθρων» βρήκε δίχτυα στο 39’ στο 42’ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του ενόψει πλέι-οφ.

Κακό ήταν το ματς στο πρώτο μέρος, ωστόσο τα δύο γκολ του Μπακασέτα στο τρίλεπτο 39’-42’ έδωσαν ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 39’ με δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα ο Τσέναμο έκανε λάθος υπολογισμό δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα πήγε στο βάθος της εστίας του για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας με δεξί βολέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Τσέναμο πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (2-0).

Φουριόζος μπήκε ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος και στο τρίλεπτο 48’-51’ προσπάθησε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με τρεις ευκαιρίες, αλλά ο Τσέναμο είπε «όχι» με ισάριθμες επεμβάσεις.  Άλλη μία καλή ευκαιρία έχασε ο Πανιώνιος στο 72’ με το πλασέ του Ρισβάνη που απέκρουσε ο Τσέναμο, αλλά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπακασέτας έβαλε και πάλι την υπογραφή του στο ματς πετυχαίνοντας χατ-τρικ με δεξί σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή (3-0).

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής, Καθάριος, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος – Λουσέρο, Λισγάρας, Γουάλας

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90+1` Μπαργκάν) σ, Μπακασέτας, Καθάριος (65` Καραμάνος), Ανσαριφάρντ (81` Τζανδάρης).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας (46` Παπαστεριανός), Σολτάνι, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (59` Νιέτο), Σκουρτάι (58` Καπετάνος).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος